Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
iDEAL is geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door een webwinkel.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen!

  • ABN AMRO
  • ING
  • Rabobank
  • SNS
  • ASN Bank
  • RegioBank
  • bunq
  • Knab
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot

Wat is PayPal en hoe werkt het?


Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Online betalen

Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken.

Log in op uw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal en klik op Geld overmaken en betaalverzoeken. Het enige wat u hoeft te doen is een optie te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in te voeren. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort, die het naar zijn of haar bankrekening kan overmaken of voor een online betaling kan gebruiken.

In alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Online geld ontvangen

Iedereen kan geld naar u overmaken via uw e-mailadres. Uw e-mailadres is gekoppeld aan uw persoonlijke PayPal-rekening. Zodra u een betaling heeft ontvangen, krijgt u per e-mail bericht en is de betaling te zien in uw online rekeningoverzicht. U kunt het geld opnemen (lees: overmaken) naar uw bankrekening of gebruiken voor een online aankoop.

Webshops kunnen PayPal als betaaloptie aanbieden en het PayPal-logo op de website zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden om PayPal als betaaloptie te implementeren. PayPal wordt standaard aangeboden als betaalmogelijkheid door alle relevante Payment Service Providers en in de software van alle relevante webshop-software providers. Het integreren van PayPal op uw webshop is dus een fluitje van een cent. Bouwt u uw webshop geheel in eigen beheer, dan kunt u gebruik maken van de PayPal API’s.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Kosten

Een PayPal-rekening openen is gratis en er zijn geen periodieke kosten. Eventuele kosten zijn gebaseerd op het type betaling:

Geld overmaken naar vrienden en familie: Betalingen naar vrienden of familieleden zijn gratis als u met uw PayPal-saldo of bankrekening betaalt. Als u met een creditcard betaalt, worden er bij de ontvanger kosten in rekening gebracht. De afzender (koper) kan wel aangeven deze kosten voor zijn of haar rekening te nemen.
Betalen voor goederen en services: Als u een object koopt, worden er bij de ontvanger (verkoper) kosten in rekening gebracht. Klik onder aan een willekeurige PayPal-rekening op de link Kosten voor een overzicht van onze tarieven. Voor kopers is betalen met PayPal gratis.
PayPal is wereldwijd beschikbaar in verschillende valuta's.

Hoe kan ik met mijn creditcard betalen?


hoe betaal ik met mijn creditcard
Met een creditcard kunt u op verschillende manieren betalen, afhankelijk van de locatie en de winkelier.

1. Betalen in een restaurant, winkel of hotel

U hoeft alleen maar de kaart te overhandigen en een handtekening te zetten. In een onbekende winkel zou u dat misschien liever niet doen. Steeds vaker is in winkels ook een pincode nodig. Hiermee kunt u natuurlijk aanzienlijk veiliger betalen.

2. Betalen op internet

U betaalt met de gegevens die op creditcard te vinden zijn:

het creditcardnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van uw creditcard. Het creditcardnummer is een cijferreeks van 13 tot 16 getallen.
de vervaldatum (maand en jaar staan op de voorkant)
validatiecode, ook wel CVV of CVV2. De validatiecode bestaat bij een Visa of Mastercard uit drie getallen en is te vinden helemaal rechts in de handtekeningstrip achter op uw creditcard.
soms is een extra wachtwoord vereist. Bijvoorbeeld de Mastercard Securecode of Verified by Visa. U kunt dit wachtwoord zelf uitkiezen als u dat nog niet heeft gedaan. Mocht u het wachtwoord vergeten zijn, neem dan contact op met uw creditcardverstrekker. Met dit extra wachtwoord wordt online betalen een stuk veiliger. Het is daarom zeker aan te raden om hiervan gebruik te maken.
3. Geld afhalen bij een pinautomaat

In dit geval werkt de creditcard net als een gewone bankkaart. Een pincode is vereist om de betaling te verrichten.

Met Visa compleet veilig aankopen doen
Met uw Visa Card kunt u al uw winkelwensen in vervulling doen gaan. Wij zorgen ervoor dat u daarbij ook veilig winkelt. Van de EMV-chip en veiligheidshologrammen tot ultraviolette elementen: de duidelijk herkenbare beveiligingstechnologieën in en op uw kaart beschermen u tegen fraude en vervalsing.

In principe geldt: wanneer u online iets betaalt met Visa, bent u van meet af aan optimaal beveiligd. Op de achterkant van de meeste Visa Cards staat bijvoorbeeld een veiligheidscode van drie cijfers, de CVV2-code. Die controleert of de kaart tijdens internetaankopen ook werkelijk aanwezig is.

En als er eventueel beschadigde goederen bij u thuis worden bezorgd, als uw bestelling zoekraakt of als u het slachtoffer bent van onlinefraude, krijgt u het bedrag doorgaans vergoed, afhankelijk van de algemene voorwaarden van de bank die uw kaart heeft verstrekt.

Meestal beschikken zowel kaarthouders als acceptanten over optimale beveiligingstechnologieën, zoals Verified by Visa, de bescherming met een wachtwoord, dat speciaal voor aankopen op het internet werd ontwikkeld.

De Mastercard Classic is een voordelige, bekende en veilige creditcard. Eenvoudig en zonder onnodige extra's die u toch niet gebruikt.

Wat betreft betrouwbaarheid scoort deze Mastercard goed. Hij doet niet onder voor andere creditcards, ook al is hij goedkoper.

De Mastercard Classic is bankonafhankelijk. Dat wil zeggen: geschikt voor elke bankrekening. Als u een no-nonsense creditcard zoekt die u maar af en toe nodig hebt en u wilt niet te veel aan jaarbijdrage betalen, dan is de Mastercard Classic zeer interessant.

Speciale voordelen

Veilig wereldwijd betalen
Niet duur in gebruik
Uitgaven zijn altijd te bekijken
Aankopen zijn 180 dagen verzekerd

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.

© 2017 - 2024 Nederlands Dranken Centre | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.